Facebook opslag

5 days ago

FDF Landsdel 5

FDF Gråsten har lånt vores trailer til et pr event, husk at alle kredse i landsdelen kan låne traileren. Se mere på vores hjemmeside ...

View on Facebook

2 weeks ago

FDF Landsdel 5

Efterskolernes dag på Kongeådalens Efterskole ...

View on Facebook

4 weeks ago

FDF Landsdel 5

Piltedøgn bliver til den lokale spionskole
Landsdelsledelsen har vendt og drejet muligheden for afholdelse af pilte døgnet og nået frem til at vi må gøre det på en anden måde.
Derfor vil vi nu invitere til Landsdels 5 lokale spionskole.
Det betyder, at vi i hele Landsdel 5 lørdag den 10./10. kl. 10.00 afvikler spionskoler i vores egne kredshuse og sammen via Landsdel 5s Facebookside. Landsdelsledelsen vil ca. en uge inden sende materialer mm ud til de tilmeldte kredse, så der er mindst mulig forberedelse for den enkelte leder. Der vil i løbet af dagen også komme opgaver som skal løses via Facebook, så vi på den måde er sammen på spionskole blot i hvert vores kredshus. Vi håber, at I er med på idéen og husker at få jer tilmeldt inden den 23. september med følgende oplysninger:
• Kredsnavn
• Forventet antal deltagere
• Adressen hvor I afholder spionskole
• Navn, e-mail og adresse på lederen som
• skal modtage materialet
Oplysningerne sendes til kontakt@fdflandsdel5.dk

Kredslederen har i dag modtaget indbydelsen, så få den fra ham/hende
...

View on Facebook

1 month ago

FDF Landsdel 5

Vil du være med?
Til at skabe en dag fuld af af sjove aktiviteter og skønt fællesskab for landsdel 5 puslinge og tumlinge.
Vi søger efter et lille udvalg af ledere som vil være med til at arrangere den, så vi igen kan mødes på kryds og tværs og have en sjov dag sammen.
Vil du være med, skal du blot skrive herunder eller kontakte LD5 via kontakt@fdflandsdel5.dk
...

View on Facebook

1 month ago

FDF Landsdel 5

FDF Esbjerg 2. Midtby og Treenighedskirken inviterer til ungdomsgudstjeneste på tirsdag den 1. september.I samarbejde med Treenighedskirken afholder seniorne en ungdomsgudstjeneste på tirsdag den 1. september kl. 18.30.
Gudstjenesten er for væbnere (5. klasse) og opefter.

Vi håber, at se en masse, til et dejligt arrangement 🤩
...

View on Facebook

1 month ago

FDF Landsdel 5

Hej Ledere, Kredsledere og Bestyrelser
Jeg er den nye forbundssekretær i landsdel 5. Jeg hedder Henriette Sejr Løgstrup og er lige startet op den 1. august.
Jeg håber, at jeg kan være med til at styrke FDF sammen med jer ude i kredsene og i landsdelen.
I skal endelig hive fat i mig.
Det gør I ved at skrive en mail til hl@fdf.dk eller ringe mig op på 41 73 11 85.
Jeg glæder mig til samarbejdet med jer alle.

Bedste hilsner
Henriette
...

View on Facebook

3 months ago

FDF Landsdel 5

Mange af de kredse som havde planlagt at deltage i landsdelens sommerlejr på Sletten denne uge, har handlet hurtigt og stablet deres egne sommeraktiviteter på benene, hvilket er virkeligt lækket at se og høre.
To af se kredse der skulle have været på Sletten er FDF Skjern og FDF Videbæk, som begge har fundet et alternativ.

FDF Skjern er taget på sommerlejr ved FDF Fjelstervangs kredshus. De store var på hike mandag-tirsdag hvor de sov i shelters hos FDF Videbæk.

FDF Videbæk har inviteret alle deres medlemmer til sommersjov mandag-onsdag fra kl. 9-16, der er aktiviteter for både store og små, tut, mad på bål, andagt, flaghejsning og nedtagening - næsten som at være på lejr, man sover bare hjemme.

Hvad har jeres kreds fundet på?
...

View on Facebook

3 months ago

FDF Landsdel 5

Skal du til Esbjerg, at studere nu her, så har KFUM og KFUK, 4 nyrenoverede lejligheder i et bofællesskab til udlejning.NYT BOFÆLLESSKAB på KFUM og KFUK i Esbjerg

KFUM og KFUK i Esbjerg kan nu, efter ombygning af hele foreningsbygningen i Kirkegade, endeligt tilbyde 4 nyrenoverede lejligheder i et helt nyt bofællesskab. Udover lejlighederne i bofællesskabet, er der yderligere seks nyrenoverede lejligheder der udlejes. Vi håber, at I vil hjælpe med at finde unge, som har lyst til at flytte ind i bofællesskabet. Vi vil meget gerne etablere et bofællesskab med nogle unge, som kender KFUM og KFUK (eller en anden kirkelig ungdomsorganisation), og som kan se sig selv som aktive i foreningen, så vi sammen kan skabe endnu mere liv i foreningsbygningen.

Lidt info:
Værelserne er på mellem 40 – 49 kvadratmeter og koster mellem 3.620,- kr. - 4.475,- kr. i husleje i måneden. De udlejes fra nu af. Vil du eller en af dine venner vide mere, så skriv til Christian på mail cb@kfum-kfuk.dk eller ring på 75123711.

esbjerg.kfum-kfuk.dk/boliger/
...

View on Facebook

3 months ago

FDF Landsdel 5

Øv, i dag skulle vi have været afsted på den fedeste sommerlejr på Sletten, med rigtig mange af jer. Vi ærger os rigtig meget over at vi måtte aflyse, men glæder os over, at mange af jer har nået at arrangere jeres egen sommerlejr eller dagstilbud til børnene den kommende uge. Vi glæder os rigtig meget til at komme på lejr med jer i den kommende sæson.

Hvis I trænger til lidt FDF Landsdel 5- sommerlejr på Sletten -stemning, så hop om på YouTube kanalen FDF LD5, der ligger lidt videoer fra 2015 sommerlejren.

God sommer.

De bedste hilsner fra
Landsdelsledelsen

youtu.be/3Af1s_xKt5E
...

View on Facebook

3 months ago

FDF Landsdel 5

Sommerferien står for døren og lige på den anden side venter en ny FDF Sæson. Bestil allerede nu noget af alt det gratis materiale, der er til nye medlemmer på trykkeriet.fdf.dk. Læs evt mere her kredsservice.fdf.dk/pr/oversigt/nye-medlemmer

Rigtig god sommerlejre og -ferie derude i det syd- og vestjyske FDF land. Vi ses i den nye sæson med masser af Landslejr, Piltedøgn, Landsmøde, PU-TU sommerlejr og meget mere...
...

View on Facebook

4 months ago

FDF Landsdel 5

Ved du hvad der sker om 5 måneder/ 22 uger?...
- Der er FDF Landsmøde 2020, så sæt allerede nu kryds i kalenderen 13.-15. November, så vi får så mange kredse fra landsdelen med, som muligt. Det plejer at være super hyggeligt.
For dem der ikke har prøvet der før, så er FDF Landsmøde forbundets højeste myndighed, hvor FDFs nutid og fremtid debatteres og nye udviklingsmål besluttes. Det foregår på Hotel Nyborg Strand, hvor vi gerne samles 4-500 FDF'ere til debat.
Overvej evt. allerede nu om I skal søge støtte til deltagelse hos fx. jeres lokale menighedsråd eller andre steder, da deltagelsen desværre ikke er gratis.
...

View on Facebook

4 months ago

FDF Landsdel 5

Samlingstelt bortgives til FDF kredse i det tidligere Sønderjyllands Distrikt
Teltet er fra år 2000 og teltdug bærer kraftig præg af tidens tand og reparationer skal påregnes.
Teltet er ikke tidligere godkendt og må ikke bruges inden dette er foretaget.
Pris for godkendelse ligger omkring kr.6000,-

Afhentes i Gråsten inden d. 13. Juni
Først til mølle princip
Hvis ingen ønsker at afhente teltet, bortskaffes det d. 14. Juni.

Ved spørgsmål kontakt Henrik Christensen på tlf. 28913481
...

View on Facebook