NYHED:

Ta’ med på Aktiv Lejr

18.-20. august 2023 på Kongeådalens Efterskole

Alle væbnere, seniorvæbnere, seniorer, ledere og bestyrelse inviteres på den nye fælles lejr; Aktiv Lejr, som afholdes på Kongeådalens Efterskole den 18.-20. august 2023 – en fantastisk mulighed for at danne venskaber på tværs af netværk og landsdele.

Alle overnatter i telt og spiser sammen med sin kreds/gruppe. Der er masser af tid til at hygge sammen med de andre kredse på pladsen, når du ikke lige er i gang med en spændende gruppe.

Her under kan du læse mere om lejrens program og alle de fede grupper du kan vælge imellem.

PROGRAM

Programmet for lejren er ikke fastlagt præcist. Der kan derfor komme ændringer.

Fredag Lørdag Søndag

17.00: Ankomst

19.00: Medarbejdermøde

20.00: Flag ned, fordeling i grupper

20.00-21.30: Gruppetid

(Heltidsgrupperne fortsætter med

overnatning i gruppen)

21.30: Sing-in af March & Lejr 23

23.00: Ro i lejren

08.00: Morgenmad

08.45: Flag op

09.00-11.30: Gruppetid

12.00: Frokost

12.30: Siesta

14.00-17.00: Gruppetid

18.00: Aftensmad

20.00: Flag ned

20.15: Underholdning

23.00: Ro i lejren

08.00: Morgenmad

08.45: Flag op

09.00-12.30: Gruppetid

12.30: Flag ned og fælles farvel Efter at flaget er taget ned kan I tage hjem alt efter hvordan det passer jer. I behøver ikke at være ude kl. 13.00.

 

Tilmelding, pris og betaling

Man skal tilmelde sig via hjemmesiden.

Lejren koster 450kr. – Kørsel til og fra lejren står kredsen selv for. Vi opfordrer til fællestransport og samkørsel. Snak med din leder om hvad I arrangerer.

Betaling for lejren skal foregår til din kreds, for vi sender en samlet faktura til din kredskasserer.

Medbring

Liggeunderlag, sovepose og pude, evt. fleeceinderpose – kan være et fleecetæppe, som et syet sammen i kanterne • Skiundertøj er rigtig godt, når det er koldt • Spisegrejer og viskestykke • Lommelygte • FDF-skjorte og March & Lejr • Varmt og praktisk tøj • Hue og vanter – det bliver koldt om aftenen og natten • Godt fodtøj, evt. støvler – græsset er vådt det meste af formiddagen også selvom det ikke regner • Toilettaske, håndklæde og evt. medicin • Arbejdshandsker • Poser til vasketøj/vådt tøj er en god ting • Mobiltelefon på eget ansvar – der er ikke umiddelbart mulighed for at lade op • Sundhedskort

Måske kræver din gruppe at du medbringer noget specielt, husk også dette.

Og selvfølgelig: MASSER AF GODT HUMØR!

Praktiv om kørsel, grej m.v.

Din kreds aftaler selv hvornår I tager afsted og hvordan I kommer afsted. 
Det er også din kreds som medbringer egne telte, lejrgrej til madlavning m.v. 
Snak evt. med din holdleder hvis du er i tvivl om noget.

Forældreunderskriftet

Husk at dine forældre skal skrive under på at du har tilladelse til at deltage i klatreaktiviteter, hvis du skal deltage i klatring.

Privatliv og foto

Ved tilmelding accepterer du, at vi tager billeder af dit barn og bruger dem, fx i lokalavisen, på en fremtidig indbydelse eller på Aktivlejrens, Aktivkursets og landsdelenes Facebook-sider. Hvis man vil undgå personbilleder, siger man det bare til fotografen.

GRUPPER:

GRUPPE 1

Leg for livet

Hvis du aldrig kan få banket nok bøffer og altid er klar på endnu en omgang petit. Så er gruppen for dig. Vi skal lege hele weekenden. Alle klassikerne og nogle helt nye lege. Så meld dig til og få en weekend fyldt med leg!

GRUPPE 3

Friluftskøkkenet

Denne aktivitet er for dig som gerne vil lære eller blive bedre til at lave lækker mad på bål og Trangia. I de grønnes køkken vil du lære at lave klassiske og nye friluftsretter. Samtidigt vil vi vise dig at man ikke behøver et rigtigt køkken for at lave god mad. Vi kan godt love dig, at der vil være noget for enhver smag og også noget til den søde tand. Ild, røg, ny viden og lækker mad er en garanti. Så kom frisk og få en hyggelig weekend sammen med os 🙂 Vi spiser sammen i gruppen lørdag middag, til gengæld har du tidligere »fri« lørdag eftermiddag. MEDBRING: Dolk, bestik, tallerken, krus, viskestykke, regntøj, evt. bålhandsker og det gode humør!

GRUPPE 5

Lucky number 5

Har du heldet med dig? Tør du vælge en gruppe uden at være forberedt på hvad der kommer til at ske? Kast terningerne og meld dig til gruppe 5.

GRUPPE 8

Krea

Garn, papir, limpistoler, pyntebånd og maling. Uanset hvordan du elsker at udfolde dig kreativt, så sker det her.

GRUPPE 10

Senior-gruppen

Er du senior? Så sæt dit kryds her.

GRUPPE 2

Løb og hike

Hvis du aldrig kan få banket nok bøffer og altid er klar på endnu en omgang petit. Så er gruppen for dig. Vi skal lege hele weekenden. Alle klassikerne og nogle helt nye lege. Så meld dig til og få en weekend fyldt med leg!

GRUPPE 4

Primigruppen

Røg i øjnene, røg i håret, røg i tøjet, røg i maden og røg i sjælen. Slå lejr med os hele weekenden, hvis du er typen der kan og vil selv og vil være med til at lave en rigtig luksus primilejr. Vi skal lave mad, bygge sovesteder og hygge områder. Kan du flette en sofa i pil? Så passer du perfekt i primigruppen!

GRUPPE 6

Temagruppe

Folk har brugt Ai’s som ChatGPT til alt fra madplaner, kodning og til at lave sine lektier for sig. Men kan AI’s også bruges til at lave FDF-aktiviteter? Vi skal sammen udforske om AI’s kan bruges til at lave løb, lege og alt andet FDF for hinanden. Så meld dig til denne gruppe hvis du er kreativ og er frisk på at lade robotterne bestemme hvad der skal ske!

GRUPPE 7

Tør du?

Ingen ved hvad der venter. Men du er ligeglad. Så længe du bliver udfordret og får lov til at vise dit mod. Meld dig til…. hvis du tør.

GRUPPE 9

Slikbutikken

Er du vild med slik og søde sager? Kunne du godt tænke dig at lave dit eget slik, så er det denne gruppe du skal vælge. Vi skal lave forskellige former for slik og søde sager der smager. MEDBRING: En beholder til at opbevare dine sliksmagsprøver.

TILMELDING TIL AKTIV LEJR: